Over ons

“Welkom bij Zipper Mode, waar mode en kwaliteit samenkomen in het hart van Leek. Met trots kondigen we aan dat Zipper Mode de gerenommeerde Vivant Lingerie heeft overgenomen. Deze stap markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis, waarin wij onze passie voor mode en lingerie blijven delen met onze gewaardeerde klanten.

Bij Zipper Mode en Lingerie bieden we een zorgvuldig geselecteerde collectie van toonaangevende merken zoals Prima Donna en Marie Jo. Onze missie is om elke klant te voorzien van lingerie die niet alleen mooi, maar ook comfortabel is. Daarnaast breiden we ons assortiment uit met exclusieve huisgeuren en luxe lichaamsverzorgingsproducten, perfect voor diegene die zichzelf of een geliefde willen verwennen.

Onze winkel in Leek is ontworpen om u een aangename en inspirerende winkelervaring te bieden. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod, onze service en de passie waarmee we u bij Zipper Mode en Lingerie verwelkomen. Uw stijl, comfort en tevredenheid staan bij ons voorop en we kijken ernaar uit om u persoonlijk te adviseren in uw keuze voor de perfecte lingerie en meer.”

Deze tekst geeft een duidelijker beeld van de visie en waarden van Zipper Mode, evenals de producten en ervaring die klanten kunnen verwachten.

Al meer dan 25 jaar vernieuwd